„Pasion pas realitetit“ ekspozitë e artistëve bashkëkohorë nga Austria (foto)

Në Galerinë Kombëtare të Maqedonisë, në objektin e Çifte hamamit, e mërkurë (10 korrik viti 2013) u hap ekspozita „Pasion pas realitetit“, ekspozitë e artistëve bashkëkohorë nga Austria.

izlozba avstrija kopnez po realnoto (1)

Ekspozitën në mënyrë solemne e hapi zonja Halide Palloshi, drejtor i Galerisë Kombëtare të Maqedonisë, Karin Cimer, kurator i projektit, Hanspeter Huber, ndihmës ministër në Ministrinë federale për arsim, art dhe kulturë të R. së Austrisë dhe zonja Elizabeta Kançeska – Milevska, ministër për kulturë në qeverinë e R. Maqedonisë.

izlozba avstrija kopnez po realnoto (8)

izlozba avstrija kopnez po realnoto (6)

izlozba avstrija kopnez po realnoto (5)

izlozba avstrija kopnez po realnoto (4)

izlozba avstrija kopnez po realnoto (3)

izlozba avstrija kopnez po realnoto (2)