Нафи Јашари и Џелил Руфати во Чифте амам (поставка)

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, од 12-25 ноeмври 2013 година, се одржа изложба на Нафи Јашари и Џелил Руфати.

nafi jashari i dzelil rufati (11)