„Копнеж по реалното“ – комплетна поставка

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, на 10 јули 2013 година (среда) во 20 часот се отвори изложбата Копнеж по реалното, изложба на современи австриски уметници.

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (15)

Ви ја претставуваме комплетната поставка. Изложбата ќе може да ја проследите и во наредните 30-тина денови.

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (1)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (15)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (2)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (3)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (4)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (5)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (6)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (7)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (8)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (9)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (10)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (11)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (12)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (13)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (14)

Kopnez po realnoto - Cifte amam Panorama (15)